[vc_row][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”2/3″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Forma part de l’estratègia de negociació amb l’empresa. Sota el lideratge dels directius, coordinats amb el Comitè de Seguretat i Salut o els delegats de prevenció (que han de tenir un paper fonamental) i amb una política de tolerància zero. Les empreses adherides al programa Moutbbing © han de fomentar la participació de tots els treballadors, amb especial incidència en els quadres de comandament mig.
Aquest programa, pot emmarcar-se dins de la política de Responsabilitat Social de l’empresa, el qual pot beneficiar la certificació de determinats projectes dins d’aquest àmbit (ISO, OSHAS, EFQM, etc.)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/3″][vc_single_image image=”158″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Amb el programa de moutbbing pretenem incloure com a pilars bàsics l’avaluació de riscos, la planificació i programació de les activitats preventives, la documentació i registre de les accions realitzades i el seguiment i actualització permanent del mateix.

La intervenció ha de garantir la participació i integració de tots els treballadors en l’activitat preventiva a través de la informació, formació i consulta a diferents nivells.

Ens adaptem a la cultura de l’empresa, i alhora, és un instrument de millora per l’assoliment d’un entorn laboral segur que garanteixi el benestar dels treballadors.

Per últim, cal garantir l’efectiva execució del programa mitjançant un seguiment continu de la planificació. A tal efecte ha de contemplar els mecanismes d’autoregulació necessaris per al manteniment en el temps i la revisió sistemàtica de l’activitat preventiva.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]